Published On: mar, iun. 25th, 2019

ANI / Varga Vasile, deputatul “revolutionar” ungur de Braila este incompatibil

Implicat in toate mismasurile politice de dupa 1989, Varga Vasile a ajuns la fundul sacului, se arata intr-un comentariu complet al Agentiei Nationale de Integritate referitor la faptele cocalarului cu stampila. In urma unei cereri a ziarului Infobraila, ANI a comentat cu trimiteri la lege faptele lui “nea Vasile”, iar concluzia este una demolatoare pentru unul dintre “stalpii” politico-sociali ai Brailei: incompatibilitate clara! Faptele “bulibasei” Brailei sunt, in opinia ANI, foarte clare, pentru excluderea sa din viata politica a Brailei nemaifiind de urmat decat o simpla formalitate. Trebuie precizat ca meritul pentru aceasta ancheta ii apartine unui fost ziarist al Infobraila, Alin Cristea, care a intuit exact unde “bulibasa” incalca legea, iar raspunsul cererii lui catre ANI este acum in posesia Infobraila!

In zilele urmatoare, vom publica in extenso detalii despre aceasta fabuloasa ancheta si, de asemenea, vom face demersurile necesare pentru anchetarea lui Varga si trimiterea acestuia in judecata pentru comiterea infractiunii de conflict de interese, asa cum si fostul sau asociat, via fiica sa vitrega, Gheorghe Bunea Stancu a “beneficiat”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>