Published On: joi, iun. 27th, 2019

Adio artrita, de azi am tigaie noua! Bunicii braileni au sfidat toate bolile, parca “posedati” de spiritul reducerilor

Guvernarea PSD le-a adus prosperitate brailenilor, mai ales celor de varsta a treia! Atat de bine le merge incat cheltuiesc pensia pe tot felul de lucruri, folositoare sau nu!

Astazi, bunicii braileni care in autobuze se uita urat daca nu le cedezi locul, si iti arunca si vreo doua, trei injuraturi cu trimitere la origini, au fost parca posedati de spiritul reducerilor. Duhul necurat le-a intrat fix in articulatii, artrita vindecandu-se ca prin minune. Calcatul in picioare a fost sport national la deschiderea unui nou magazin, la noi, la Braila.

Toti pensionarii din oras au facut coada frumos, elegant, la evenimentul anuntat cu fast de cateva zile incoace. Avand in vedere ca se preconizau oferte de nerefuzat la tigai, brailenii nostri, caliti bine de cozile din timpul comunismului s-au asezat rabdatori la rand asteptand ca magazinul sa isi deschida portile, porti ce aveau sa ii conduca spre raiul pomenilor, de aceasta data fara iz electoral. Rabdarea si intelegerea bunicilor nostri a luat sfarsit in momentul in care s-au deschis usile. “Posedati” de spiritul promotiilor, acestia mai sa se calce in picioare pentru o tigaie. Cativa barbati mai in putere au dat startul la maratonul de pus in cos tot ce iti pica la mana. Femeile, mai delicate, au fost prinse la mijloc, in valtoarea aglomeratiei, reusind sa mai scoata doar cateva scancete slabe. Infascate in mainile nu demult tremurande ale batranilor, tigaile si-au gasit repede linistea si utilitatea in bratele pensionarilor.

Misiune indeplinita!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>