Published On: vin, mai 10th, 2019

Zilele lui Francisk Chiriac in PSD sunt numarate / “Este doar o problema de timp pana cand PSD-ul il va da afara. Mandatul sau s-ar putea scurta brusc, dupa europarlamentare”

In cadrul editiei de ieri a emisiunii Deschide Lumea, Presedintele PNL Braila, Alxandru Danaila face predictii socante cu privire la soarta presedintelui Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac in cadrul PSD. Acesta afirma ca zilele lui Chiriac in partidul care l-a pus la putere sunt numarate.

“Mandatul domnului Presedinte al Consiliului Judetean s-ar putea scurta brusc, inainte de termen, dupa europarlamentare. Nu stiu daca stie la ce partid mai este. Cand esti la mai multe partide… In campanie l-am vazut cu mai multe formatiuni politice, si cu PSD-ul de altfel. Nu cred ca cei de la PSD vor accepta situatia asta pana la capat. Se joaca cu niste chestiuni care tin de siguranta oamenilor din Braila. Ne minte la Consiliul Judetean, in plenul sedintei, ca daca nu votam domeniul public in forma pe care dansul a propus-o,  forma incorecta din punctul nostru de vedere, nu se vor putea face investitii. Dupa o saptamana vine si spune ca deja s-au demarat investitiile. Cand ne-a mintit? La Consiliu Judetean sau la conferinta de presa, unde anunta public ca urmeaza sa faca investitii anul acesta? In cazul domnului Chiriac este doar o problema de timp pana cand PSD-ul il va da afara”, a declarat vocea PNL Braila, Alexandru Danaila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>