Published On: mie, mai 8th, 2019

UPDATE: Constantin Mihaela, femeia disparuta de acasa a fost gasita de un brailean cu simt civic

UPDATE: Constantin Mihaela, femeia care a fost data disparuta de acasa din data de 7 mai, a fost gasita.

La data de 10 mai, ora 10:30, politistii au fost sesizati, prin apel 112, de catre o persoana cu privire la faptul ca a identificat, pe raza municipiului, o femeie ce a fost data disparuta. Politistii s-au depasat in locul indicat de catre apelant, unde au gasit persoana in cauza.

 

STIRE INITIALA:

La data de 07 mai, ora 14:30, o femeie de 67 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la aceeasi data, a fiicei sale, Constantin Mihaela, in varsta de 35 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliul din Braila si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 165 de cm, constitutie slaba, par negru, tuns scurt, ochi caprui si prezinta, ca semn particular, o cicatrice rotunda pe coapsa piciorului drept, avand circumferinta de aproximativ 7 cm.

Imbracaminte si incaltaminte: bluza albastra cu gluga, geaca scurta, de culoare negru, pantaloni rosii, cu motive florale, incaltata cu adidasi albi.

Pentru Constantin Mihaela s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>