Published On: mar, mai 28th, 2019

Unsul lui Dragnea la Braila afirma pana mai ieri ca il va sustine daca va candida la presedentie. Se ia in calcul si presedentia culoarului principal al puscariei?

Daca suntem alaturi, sa fim pana la capat ZIC! Dragnea, te sustinem pentru candidatura la presedentia culoarului secundar al puscariei Rahova!

Cu toate cele intamplate, si in ciuda condamnarilor, presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, ne spunea cu nonsalanta acum cateva zile, ca organizatia pe care o conduce il va sustine pe Dragnea daca va candida la presedentie. Este de inteles sa fie pana la capat alaturi de omul care l-a uns presedinte al filialei PSD Braila, in ciuda concurentei “covarsitoare”.

Majoritatea primarilor PSD din Braila, dar si a celorlalti alesi sau a membrilor de partid fara functii au fost alaturi de Simionescu in martie. Fostul edil era vazut ca fiind solutia pentru a mentine organizatia unita dupa plecarea lui Tudose.

Situatia a fost lamurita pe 17 martie, cand Rotaru, avand tot sprijinul conducatorului suprem a fost numit in functie. Solidaritate pana la SFARSIT, si dincolo de gratii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>