Published On: mie, mai 22nd, 2019

Un tanar american a vrut sa traiasca visul romanesc intr-un mod ilegal. Biroul pentru Imigrari al judetului Braila i-a dejucat planurile

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, la data de 20 mai, un control cu forte proprii pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie a  fost depistat cu sedere ilegala un cetatean din SUA, in varsta de 22 de ani, care nu mai indeplinea conditiile sederii pe teritoriul Romaniei.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta a intrat legal in Romania, insa, la expirarea perioadei legale de sedere, nu a parasit teritoriul tarii.

Urmare a celor constatate, politistii de imgrari au emis pe numele acestuia decizie de returnare, prin care este obligat sa paraseasca tara in termen de 15 zile. Totodata, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1200 de lei.

La iesirea din tara, pe numele sau a fost instituit consemnul nominal de nepermiterea intrarii in Romania, pentru o perioada de 6 luni de zile, in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul strainilor in Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare

Actiunile desfasurate de catre politistii de imigrari urmaresc asigurarea ordinii si sigurantei cetateanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectarii legalitatii sederii in Romania a strainilor si combaterea migratiei si muncii ilegale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>