Published On: mar, mai 14th, 2019

Tupeu de galatean. Prins la frontiera cu un permis de conducere fals

Politistii de frontiera galateni efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie romana care a prezentat, la controlul de frontiera, un permis de conducere ucrainean, fals.

In data de 14 mai, in jurul orei 06.20, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti – I.T.P.F. Iasi, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit in localitatea de frontiera Frumusita – jud. Galati, un autoturism marca Skoda Octavia inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman C.C., in varsta de 29 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati.

La controlul de frontiera, barbatul a prezentat un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din Ucraina.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, politistii au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca permisul de conducere in cauza este fals total, iar barbatul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda  permis de conducere precum si de uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>