Published On: joi, mai 30th, 2019

Tudose il spala pe Dragomir pentru sprijinul din campania electorala

Declaratie soc a lui Mihai Tudose care incearca sa mascheze adevaratele relatii pe care le are cu edilul Brailei, Marian Dragomir. In cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, Tudose a afirmat cu maxima lejeritate ca este gata oricand sa lase scaunul de la Bruxelles pentru unul in Guvern sau chiar pentru primaria Brailei. Declaratia europarlamentarului cu “podul peste Europa” are ca scop scaderea presiunii pusa pe Dragomir din ultima vreme, simuland o oarecare rivalitate cu acesta  pentru scaunul de edil al urbei. „Ma duc la Bruxelles pentru ca vorbim de votul oamenilor. Ma intorc in Romania daca intru in Guvern si experienta mea poate fi de folos sau daca ma hotarasc sa candidez la alegerile locale, la Primaria Braila. Eu vreau sa le multumesc celor care au votat ProRomania si, in mod special, celor de la Braila. Multumesc mult!”, a precizat deputatul brailean la Realitatea TV.

Domnule Tudose, suntem noi braileni de dam in gropi, dar dam la propiu, nu cum va inchipuiti dumneavoastra. Sa nu credeti ca podul ne-a luat mintile de tot. Podul v-a dat doar voturile, nu si ratiunea noastra!

Afirmatia plina de “patriotism brailean” vine la cateva zile de la atacul lui Dragomir la adresa lui Dragnea. Puse cap la cap reies urmatoarele: Dragomir nu a facut nici un fel de campanie pentru PSD, din contra, a adus doar atacuri, Tudose a afirmat ca vorbeste des cu administratia locala braileana, si dintr-o data fostul premier se “declara rivalul” lui Dragomir la urmatoarele alegeri. Un teatru proromanesc cu spectatori mult prea calificati in ale politicii pentru a mai crede in aceste scenete.

Sa fie circ, ca paine avem destula “multumita” PSD-ului!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>