Published On: vin, mai 10th, 2019

Strigatul unui brailean care isi cauta neincetat sotia / “Ajutati-ma, politia a epuizat resursele!”

Panica intr-o familie din Braila. Un sot si un fiu isi cauta sotia/mama cu disperare.  Marian Tapu, orginiar din Braila, a postat in data de 4 mai, pe Facebook,  fotografia soției disparute si urmatorul apel:

“Sotia mea a disparut pe data de 9 aprilie de la adresa In der Stockwiese 60, 85410 Haag an der Amper, langa Munchen. Pe data de 11 aprilie a fost declarata disparuta in Romania.

La aceeasi data a fost cautata in zona respectiva din Germania de catre o echipa de politisti germani cu elicopter, caine, barci si scafandri deoarece in zona era un canal de apa. Tin legatura cu politia din Freising care se ocupa de ancheta, cu consulatul Romaniei din Munchen si cu politia romana.

Mentionez ca am vorbit cu sotia mea pe video de la ora 19.15 pana la 19.45. A iesit din camera afara la o tigara imbracata sumar si din acel moment nu a mai fost vazuta si nici nu a mai putut fi contactata pe telefon, acesta fiind inchis. Nu avea nici un act asupra ei (buletinul si pasaportul i-au fost furate in Berlin la sfarsitul lunii ianuarie-avea copii dupa acestea si o dovada de la politia din Berlin), portofelul in care tinea copiile, banii, bsgajele, absolut tot au ramas in camera.

Politia germana a epuizat toate resursele pentru varianta inecului, dar nu au nici un punct de plecare. Cainele nu a luat nici o urma…toti imi spun sa am incredere ca ancheta este pe maini bune, dar au trecut mai bine de trei saptamani”, a scris barbatul pe Facebook.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>