Published On: mie, mai 29th, 2019

PSD si-a pus inca o marioneta in Adunarea Generala a Handbal Club Dunarea Braila

In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Judetean Braila, pe ordinea de zi s-a aflat si desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Braila in Adunarea Generala a Handbal Club Dunarea Braila. Candidatii, 3 trei la numar, au fost desemnati si votati de catre consilierii judeteni. Printr-o ironie a sortii, in PNL lucrurile s-au cam incurcat si numaratoarea a cam “dat cu virgula”. Vacu Adrian propus de liberali a reusit performanta de a obtine 7 voturi desi in sala erau 11 reprezentanti ai acestui partid. Mentionam ca Vacu Adrian s-a afirmat prin functia de consilier de marketing la Administratia Pietelor Braila.

Castigatorul acestor alegeri, Adetu Ionel, cu 17 voturi pentru, este o alegere excelenta, el ramanand cunoscut brailenilor pentru firmele pe care le-a falimentat. “Priceperea in afaceri” il recomanda in luarea deciziilor la H.C. Dunarea, in conditiile in care Consiliul Judetean detine majoritatea absoluta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>