Published On: sâm, mai 25th, 2019

PRORomania este satelitul PSD? / Sotia lui Mihai Tudose repara drumuri de milioane de euro in Teleorman

Nici nu se uscase bine cerneala pe demisia lui Misu Tudose din PSD, ca acesta s-a gandit sa-l faca la buzunar fix pe fostul lui sef, nimeni altul decat Liviu Dragnea. Potrivit psnews.ro, proaspatul fost premier repara drumuri, via nevasta-sa, fix in Teleorman.
“Adversarii politici se inteleg de minune in afaceri. Firma aflata in sfera de influenta a lui Mihai Tudose, perceput ca adversar al liderului PSD, continua sa primeasca contracte de milioane de euro in Teleorman pentru drumuri. Managerul societatii este Corina Tudose, sotia fostului premier, iar patronul Victor Nicolae Popescu detine alaturi de fiica acestora o firma de distributie a energiei electrice. In ultimii ani, firma a castigat contracte de zeci de milioane de lei, majoritatea fara licitatie si in judetul pe care l-a condus Liviu Dragnea. Tudose repara in dusmanie drumurile lui Dragnea, scrie Jurnalul. EN Electric Proiect Office SRL, firma aflata in sfera de influenta a lui Mihai Tudose, continua sa primeasca lucrari de milioane de euro in Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, chiar daca fostul premier este perceput ca adversar al liderului PSD”, scrie psnews.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>