Published On: joi, mai 30th, 2019

O zi de relaxare la strandul din Braila este mai scumpa decat o escapada la mare, cu aerosolii de dimineata si briza marii incluse

Un weekend la strandul din Braila se bate in preturi cu o escapada la mare, unde beneficiezi de briza marii, de sunetul valurilor ce se spart la mal si petreceri pe plaja.

La noi, la Braila, anul acesta doar brailenii cu dare de mana se vor putea racori, si etala noile achizitii, in strandul de la faleza Dunarii, acesta fiind pe ultima suta de metri cu lucrarile de amenajare. Acest lucru este posibil datorita investitorului “Admano Consgroup” ce a preluat spatiul platind o chiria lunara de 3.000 lei catre Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala din cadrul Primariei Braila.

Valoarea investitiei este de 552.700,36 lei. La acesti bani si preturile ce vor fi practicate sunt pe masura. Astfel, pentru copiii cu varsta pana in 7 ani, intrarea este gratuita, pentru cei cu varste intre 7 si 14 ani tariful este de 15 lei, fara sezlong. Pentru adolescenti si adulti, tariful este de 25 lei, de luni pana vineri, in acesti bani fiind asigurat si un sezlong. Sambata si duminica, intrarea va costa 35 lei, cu sezlong asigurat.

Preturile sunt exagerate pentru nivelul Brailei, in comparatie cu salariile de la Yazaki si de la fabricile de confectii, care cu greu isi mai duc traiul de pe o zi pe alta.

Se primesc si vouchere de vacanta la strand? Intreb pentru o prietena!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>