Published On: vin, mai 17th, 2019

O noua fabrica si-a inceput activitatea in Braila. Exista planuri de extindere creandu-se inca 700 de locuri de munca

Glorious Lighting, fabrica de corpuri de iluminat si-a inceput activitatea cu 130 de angajati la fostul centru comercial Armonia. Aceasta are ca obiect de activitate productia de corpuri de iluminat. In viitorul apropiat, compania intentioneaza sa isi extinda activitatea diversificand productia si ajungand la 800 de angajati.

Primarul Brailei, Marian Dragomir este multumit de faptul ca ruina fostului centru comercial Armonia a fost transformata intr-o fabrica moderna care produce corpuri de iluminat pentru societati multinationale. “Multumesc investitorilor pentru ca dupa analiza unor locatii din Romania au ales Municipiul Braila pentru dezvoltarea productiei, colegilor din primarie care s-au implicat alaturi de noi in atragerea acestei investitii si brailenilor care au inceput activitatea in aceasta noua fabrica. Cei care doresc sa se angajeze pot depune c.v. la sediul fabricii”, a declarat edilul sef.

Aceasta noua fabrica aduce cu ea si investitii in infrastructura. Se afla in derulare proiectul extinderii pe 4 benzi a Strazii Focsani si directionarea transportului public pana la fabrica.

    

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>