Published On: joi, mai 23rd, 2019

O minte agera, o privire pura. Asa arata viitorul Romaniei. Sa le dam educatie si aripi sa zboare!

Tara nu este pierduta, avem resurse. Exista o speranta pentru poporul noastru. Copiii Romaniei i-au atitudine!

Campanie electorala cu tradari si vesnicele promisiuni. Miza nu este bunastarea poporului roman ci interesele celor de la putere. In acest amalgam de dezamagiri si nemultumiri exista o speranta, speranta strigata in gura mare de catre un copil de nici 14 ani.  La varsta lui vorbeste cu mai multa responsabilitate decat multi adulti.

Din mijlocul membrilor PSD veniti la mitingul de la Targoviste o privire pura, dar in acelasi timp agera si hotarata se remarca din multime. Este privirea unui copil care crede in fortele noii generatii, un copil care, surpinzator, nu vrea sa plece din tara cand va mai creste, subliniind ca cei de varsta lui pot salva poporul. “Nu, nu vreau sa plec din tara. Sunt impotriva acestui lucru total. Eu, impreuna cu ceilalti tineri putem salva tara.”

Este convins ca viitorul Romaniei este sumbru cu PSD la putere din simplul motiv ca situatia invatamantului din tara noastra este una foarte proasta. “Mai mult de 40% dintre romani sunt analfabeti functional, si asta este un lucru foarte rau. Ma supara faptul ca cei care sunt la conducere nu isi dau interesul mai mult pentru oameni, ci mai mult pentru ei si nu gasesc solutii bune pentru a duce tara la un trai mai bun si la o tara mai buna. Daca mai multi oameni ar vota informat, ar fi la putere niste cetateni capabili sa ne duca mai departe, mai aproape de tarile din Vest. Dar, la ce-i aici, nu cred ca se va intampla acest lucru curand.”

Acest copil a a vorbit liber, fara ciorne sau oameni “mari” in spate care sa ii sufle, o lectie pentru analfabetii de la putere. A pus degetul pe rana, cum nu a facut-o nimeni pana acum si anume “daca oamenii ar vota informat nu ar ajunge la conducere lichelele”. Adevarat tinere, chiar asa este din nefericire. Viitorul vostru al tinerilor este obstructionat de ce voteaza gloata plimbata peste tot cu autocarele ca sa asculte dezinformarile lui Dragnea. Lozincile lui sunt doar dezinformari pe care auditoriul lui nu le intelege si spiritul de turma se vede!

Exista copii care vor sa faca lucruri bune, exista un viitor pentru Romania. Haideti sa le oferim educatie si aripi sa zboare!

 

 

Sursa video: epochtimes-romania.com

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>