Published On: lun, mai 6th, 2019

Ludovic Orban ne asigura ca Braila poate deveni intr-o zi precum Sibiul: ”Era un oras prafuit ca si Braila de altfel. Se poate, trebuie sa fii credibil ”

La sfarsitul saptamanii trecute, PNL si-a prezentat la Braila lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, un eveniment la care au participat Ludovic Orban – presedintele partidului si Rares Bogdan – cel care deschide lista liberalilor pentru Parlamentul European. In cadrul acestui eveniment  Ludovic Orban a facut o asemanare oarecum bizara pentru multi dintre noi, si anume, a subliniat faptul ca Sibiul a fost in urma cu cativa ani exact ca si Braila de astazi, un oras fara investitii, un oras trist.

“Un drum expres care sa asigure legatura dintre Braila si Galati sa fie conectat la coridorul IV Pan european si la coridorul IX Pan European. Trebuie sa ai aceasta deschidere. Cand cineva vrea sa faca o investitie majora analizeaza mai multe locatii, si evalueaza care sunt mai rentabile in ceea ce priveste rapiditatea transportului produselor pe care le realizeaza. Astazi, foarte greu pot fi convinsi investitorii sa investeasca in Braila. Nu poti sa dezvolti o comunitate fara investitii. Iohannis cand a venit la Sibiu, acesta era la pamant. Era un oras prafuit ca si Braila de altfel. Hai sa fim  cinstiti, ce a ramas din marile capacitati industriale ale Brailei? Se poate, nu este complicat, trebuie sa fii credibil”, a declarat Ludovic Orban saptamana trecuta, la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>