Published On: joi, mai 16th, 2019

Isteria reducerilor a lasat o batrana de 82 de ani din Braila fara agoniseala de o viata

Vineri, 10 mai, doi falsi reprezentanti ai unui cunoscut lant de hipermarketuri au lasat-o fara economii pe o braileanca in varsta de 82 de ani. Sub pretextul prezentarii de produse la preturi promotionale, acestia au patruns in locuinta batranei, de unde au sustras o importanta suma de bani.

Batrana a sesizat politistii despre faptul ca vineri, in jurul pranzului, a primit in locuinta o persoana necunoscuta care i-a facut o oferta de produse din partea unui hipermarket, iar in timp ce discuta cu aceasta, o alta persoana a patruns in casa si i-a sustras suma de 10.550 lei.

In ciuda repetatelor avertizari transmise de politisti, exista inca persoane care raman fara bani sau bunuri de valoare dupa ce permit accesul in locuinta unor necunoscuti ce se dau drept reprezentanti de vanzari ai unor magazine cunoscute.

Produsele la preturi promotionale ori cadourile din partea unor magazine sau autoritati ii fac pe multi semeni, mai ales din categoria celor in varsta, sa uite de masurile elementare de precautie pe care trebuie sa le ia pentru a-si proteja bunurile si chiar integritatea corporala ori viata. Fie ca sunt barbati sau femei, ca actioneaza singuri sau „in echipa”, hotii cunosc apetitul batranilor pentru produse la preturi promotionale si se folosesc de acest lucru pentru a-i convinge sa le permita accesul in casa. Ulterior, profita de neatentia proprietarului sau de lipsa acestuia din incapere pentru a sustrage bani ori diferite obiecte.

 

CITESTE SI: Ministrul Muncii in vizita la Braila / “Romanii au inceput sa vina acasa. Cei din Germania se plang ca nu mai au zilieri in agricultura”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>