Published On: mar, mai 21st, 2019

In Braila parintii fac legea in scoli / Cadru didactic agresat chiar in sala de curs

In cursul zilei de ieri, 20 mai, directorul unui colegiu de pe raza municipiului Braila a sesizat politistii cu privire la faptul ca in ziua de 13 mai, parintele unui elev din cadrul colegiului, ar fi patruns fara drept in incinta unei sali de curs si ar fi adresat cuvinte jignitoare unui cadru didactic.

In urma activitatilor desfasurate, politistii din cadrul Biroului Proximitate le-au identidicat pe cele doua persoane, iar situatia conflictuala a fost aplanata in urma discutiilor purtate cu acestea.

Totodata, parintele elevului a fost sanctionat contraventional conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar agentul de paza al unitatii de invatamânt a fost sanctionat contraventional la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>