Published On: lun, mai 27th, 2019

Galatean arestat dupa ce a inselat o braileanca cu promisiunea unui castig substantial

La data de 26 mai, politistii braileni l-au identificat pe un galatean, banuit de infractiunea de inselaciune prin metoda „premiu”.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au identificat pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din municipiul Galati, banuit de comiterea infractiunii de inselaciune.

In fapt, la data de 06 iulie 2018, ora 18:00, o femeie, in varsta de 39 de ani, din orasul Insuratei, ne-a sesizat cu privire la faptul ca, in aceiasi zi, a primit pe telefonul mobil un mesaj.

Prin acesta era informata ca a fost desemnata, prin tragere la sorti, de catre o firma de electoricasnice, castigatoarea unui premiu, in valoare de 10.000 euro si un laptop.

Aceasta a apelat numarul expeditoriului, iar in urma discutiilor purtate cu acesta, i-a transmis suma de 690 de lei, comisionul castigului, pentru a putea intra in posesia premiului.

Ulterior, femeia a realizat ca a fost inselata, reclamand fapta politistilor.

Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>