Published On: joi, mai 9th, 2019

Fa, Emilia, ai grija cand faci podu’, ca e cu finalizare! Orala, ca e campanie electorala!

Tucalara pesedista de marca devenita Pro, Emilia Meirosu, a participat la o emisiune la Realitatea TV Galati-Braila. Cred ca si acum matura angajatii de acolo rumegusul care i-a cazut din gura. Putin umed, ce-i drept, ca ei ii place sa scuipe pe microfon…

Afirmatiile ei din emisiune sunt hilare. Madam a clefetit vreo juma de ora punctajul lui Rache si companiei lui de securisti de parca se chinuia sa-l scoale din morti pe Misu Tudose (apropo, arati cam naspa, frate). De unde atata avant la pasarica asta ex-pesedista, partid fara de care acum supraveghea femeile de serviciu dand cu motorina parchetul de prin clasele primare?

A ajuns matracuca asta sa creada ca prosteste pe cineva spunand candid ca nu intelege de ce “trebuie sa fie suparare” ca opt primari bezmetici de la PSD, PNL si ALDE il sustin pe Mihai Tudose. Pai, fa Emilia, aia au ajuns primari sustinuti de PSD, ca si tine. Fara PSD, erati nimeni! Va bateati pe tigaile din promotie de la Lidl.

Ai facut-o pe proasta, sau poate chiar esti, spunand: “Nu am cunostinta ca membrii ProRomania sa mai discute ceva cu membrii PSD. Dimpotriva, PSD este cel care ii ameninta pe cei care isi manifesta simpatia fata de ProRomania. Simpatia si sustinerea”. Zau, fa Emilio?! Da’ cine era cioflingarul ala care poza cu mainile in buzunare prin praful de la radacina viitorului pod peste Dunare. Nu era pesedistul “muci in par” Iulica Chiriac? Zi-ne, fa Emilia, si noua, daca nu mai e pesedist cu acte, ca el pesedist nu a fost niciodata, doar un impostor de doi lei.

Bagabonti de doi lei ce sunteti, fa Emilio! Tu, Ponta, Misu Tudose si compania. Fara PSD cu ce pod va laudati ca faceati voi? Ramaneati dracului in genunchi, sugand care incotro, la SRI, la Tancrad, la sefi… Ipocriti la legatura!

Sunt de acord ca PSD nu este un partid frecventabil, dar asta si pentru ca nemernici ca voi ati incaput pe listele lui. Asa ca, ciocu’ mic, fa Emilia, zau asa!

La final, pot sa iti mai fac o intrebare, fa Emilia. Daca la ProRomania iti troznesti oasele facand podu’ pe spate, de la PSD de ce ai plecat? Te durea gura? Te dureau genunchii?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>