Published On: mar, mai 21st, 2019

De la semnatura, la fapte. Primarul PSD din Ianca face campanie cu Mihai Tudose prin pietele orasului

Primarul de Ianca, Fanel Chirita, care in urma cu o luna si-a pus semnatura pe celebra “lista a tradarii” pe care Tudose a facut-o publica, trece acum la fapte. Acesta a fost fotografiat umbland prin pietele oraselului al carui edil este, prin binecuvantarea PSD-ului, cu primul “dezertor” al tarii si anume Mihai Tudose (PRO Romania).

De la o semnatura la fapte este cale lunga, cale pe care a strabatut-o Fanel Chirita intr-un timp foarte scurt. Se pare ca amenintarile PSD-ului spre membrii sai, de care Tudose a pomenit intr-o conferinta de presa, nu mai au efect asupra “oilor razvratite” din turma social democrata.

Traiectoria politica din acest an electoral a primarului orasului Ianca a fost cu suisuri si coborasuri, plecand de la negari ale unor imagini mai mult decat evidente, la rasete ironice, trecand la semnatura de renagare a fortei ce te-a pus la putere, si culminand cu tradarea partidului nu numai in acte, ci si in viata de zi cu zi, in plina strada, in vazul cetatenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>