Published On: mie, mai 8th, 2019

Danaila, atac la Chiriac: “Chiriac este mincinos. Carnetul de membru de partid o tine pe doamna manager Rasnoveanu in functie”

Acuzatii grave la adresa Presedintelui Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, facute de Alexandru Danaila, Presedintele PNL Braila “Chiriac este mincinos! Il rog sa iasa din starea asta de euforie pe care o traieste in perioada campaniei electorale si sa incercam sa gasim o solutie pentru Spitalul Judetean.”

In cadrul unei conferinte de presa ce are ca tema problemele cu care se confrunta Spitalului Judetean Braila, reprezentantii PNL Braila critica conducerea spitalului reprezentata de doamna manager Rasnoveanu dar si pe cel din spatele ei, si anume Francisk Chiriac.

“In continuare situatia de la Spitalul Judetean este o mare problema. Domnul Chiriac ne-a mintit anul trecut ca va face investitii in spital, ca va asigura tot necesarul de medicamente. Am ajuns in luna mai a acestui an, si din pacate, lucrurile la spital merg in aceeasi directie. Doamna manager are cateva milioane bune in plus pe mana de la Consiliul Judetean, si situatia in spital este aceeasi. Nu banii sunt principala problema, ci viziunea, nu doar a managerului ci si a presedintelui C.J. Doamna Ministru al Sanatatii merge prin tara, demite manageri dar la Braila nu se intampla nimic. De ce? Carnetul de membru de partid o tine pe doamna manager Rasnoveanu in functie. Carnetul tine loc de investitii, de program de administrare. La Spitalul Judetean totul este PSD de sus in jos”, a declarat Danaila in cadrul unei conferinte de presa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>