Published On: vin, mai 10th, 2019

Braileni, o sa il aveti pe Dragnea la o aruncatura de bat! Sambata la Galati, miting PSD

Social-democratii continua turneul electoral, la care participa si liderul partidului. Dupa mitingul de la Iasi, PSD merge sambata la Galati, unde vor sa aduca cateva zeci de mii de simpatizanti si membri.

Angajatii mai multor societati publice din judetul Galati s-au plans ca se fac deja liste pentru participarea la evenimentul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor. Cu toate astea, PSD Galati nu a anuntat oficial niciun miting.

“In contextul desfasurarii pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati, sambata, 11 mai, in intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunari publice declarate si avizate de catre primaria municipiului Galati, Jandarmeria Galati invita cetatenii care participa la aceasta manifestatie cat si ceilalti cetateni sa adopte o atitudine cooperanta, un comportament civilizat, sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa evite conflictele de orice natura si sa aiba un dialog permanent cu fortele de ordine aflate in dispozitiv”, se arata in comunicatul emis de Jandarmeria Galati.

In prealabil, primaria municipiului Galati a anuntat inchiderea circulatiei pe una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati, chiar in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

La miting si-au anuntat deja participarea si protestatarii #rezist, dar si cativa membri ai opozitiei liberale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>