Published On: joi, mai 30th, 2019

Braila are cu ce! Denisa, fiica interlopului “Talanu” tinuta in Hermesuri la Bucuresti

Denisa, fiica unui interlop din Braila, si-a facut intrarea in lumea buna a Romaniei.  Tanara l-a fermecat pe un cunoscut multimilionar apropiat de Traian Basescu: chirie de 2.000 €/luna, Hermesuri si multe, multe alte cadouri, potrivit site-ului CANCAN.RO.

Denisa Stefania Ionescu este o tanara superba, care, fara exagerare, este noua senzatie din lumea buna. Blonda este fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Braila.

De o buna perioada, Denisa Stefania ar avea o frumoasa relatie cu un milionar arhicunoscut in mediul afacerilor, apropiat de cercurile de interese ale lui Traian Basescu si care are, la randul lui, o fiica, super-populara in showbiz, de varsta actualei iubite. Dragostea adevarata invinge insa orice bariera.

Conform surselor CANCAN.RO, milionarul isi tine, asa cum ar fi si firesc, iubita in puf. Ar avea grija ca tinerei sa nu ii lipseasca nimic. Omul de afaceri i-ar fi asigurat partenerei sale un imobil de lux in ansamblul Gafencu 49 Residence, unde se afla unele dintre cele mai selecte locuinte din Capitala.

Chiria lunara este pe masura, de 2.000 de euro. Pentru a fi sigur ca Denisa Stefania este, din toate punctele de vedere, linistita, milionarul apropiat de Traian Basescu nu s-a uitat la bani. Si i-ar fi platit apartamentul in avans, pentru jumatate de an!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>