Published On: lun, mai 27th, 2019

Atac la PSD din orasul “tradarilor”/ Primarul Brailei (PSD): “Liviu Dragnea demisia!”

Atac la “partidul mama” din orasul cu viitorul pod peste Dunare. Braila a ramas un judet PSD-ist, obtinand peste 27% din voturile cetatenilor, cu peste 33170 voturi. Dar NU indeajuns de pesedist pentru a obtine un numar de voturi decent care sa le faca cinste primarului, presedintelui de consiliu local dar si doamnei Carmelia Balanica, cea care nu demult afirma cu tarie ca Braila este un oras PSD-ist. Am spune noi, dupa rezultate, ca ar fi un oras “Pro romanesc” in care incep sa cada mastile, incet dar sigur.

Locul 2 este ocupat la Braila de Partidul Pro Romania, in persoana fostului premier Mihai Tudose. Rezultatele din orasul de la malul Dunarii, “PROBraila”, demonstreaza ca Podul peste Dunare, bine promovat de primarul din Ianca dar si de presedintele CJ Braila, cel cu doua partide, a triumfat asupra asfaltarilor de mantuiala din municipiu. Brigada Tancrad mobilizata pe Calea Galati nu a reusit sa sensibilizeze inimile brailenilor, cucerite definitiv de santierul viitorului pod peste Dunare. Podul si-a spus cuvantul.

Dupa primele rezultate ale alegerilor europarlamentare in care se confirma infrangerea PSD-ului, primarul Marian Dragomir ataca public conducerea partidului din care face parte, considerandu-l pe Dragnea principalul vinovat pentru infrangerea partidului.

“Liviu Dragnea demisia! A ales ușa din spate asa cum am declarat in 20.09.2018. Un partid mare trebuie sa fie condus de un președinte fara probleme de imagine, care sa nu ostilizeze romanii impotriva propriului partid. PSD este un partid care a luat masuri economice bune, cu primari care nu au putut prezenta realizarile lor in campanie pentru ca aveam alte teme de discutat – legile justitiei si ura fata de Liviu Dragnea. Mi-am asumat inca din 2018 lupta in interiorul partidului și o sa spun intotdeauna lucrurilor pe nume indiferent de persoana sau situatie” a scris edilul pe o pagina sa de Facebook.

Nu este prima data cand primarul Marian Dragomir se revolta impotriva conducerii partidului. In cadrul sedintei pentru numirea in functie a noului presedinte PSD Braila, edilul le-a cerut mai marilor de la Bucuresti sa renunte mai repede la subiectul Legilor Justitiei care afecteaza intregul partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>