Published On: mie, mai 22nd, 2019

Anunt

Share This
Tags

AGRIDUDCOOP FARM COOPERATIVA AGRICOLA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Infiintare sectie procesare si achizitie utilaje agricole”, propus de a fi aplasat in jud Braila, extravilan comunei Zavoaia, satul Dudescu, tarla 56, parcela 3: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglemantari/Acordul de Mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Ag4entiei pentru Protectia Mediului Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>