Published On: mie, mai 22nd, 2019

Adolescent de 16 ani din Braila disparut de acasa. Familia este disperata

La data de 21 mai, o femeie de 53 de ani, din municipiu, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 19.05.2019, a nepotului sau, Priceputu Daniel Gabriel, in varsta de 16 ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 180 de cm, aproximativ 80 de kg, constitutie atletica, ochii caprui, parul saten, tuns scurt, iar ca semn particular prezinta o cicatrice pe mijlocul fruntii.

Imbracaminte si incaltaminte: geaca din material textil de culoare maron, blugi de culoare albastru, incaltat cu pantofi sport de culoare negru.

Pentru Priceputu Daniel Gabriel s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>