Published On: joi, mai 23rd, 2019

Abracadabra si dispare groapa! O pocnitura din degete si Calea Galati va fi practicabila in sfanta zi de alegeri

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila dezvaluie secretele din spatele “magiei” prin care se reface Calea Galati intr-un timp neobisnuit de scurt.

“Majoritatea lucrarilor de infrastructura din Braila sunt executate de firma Tancrad cu firme mai mici, ajutatoare. Pentru ca a fost campanie electorala, in ultimele zile s-a facut cate ceva ca sa spele fata orasului. Toate utilajele din judet sunt stranse si aduse pe Calea Galati astfel incat duminica, cand vom merge la vot, Calea Galati sa fie asfaltata, cel putin pe un sens de mers. De la proiectele celelalte care avansau intr-un ritm execrabil, toate utilajele din Braila sunt aduse acolo. De aici intelegem toti ca Tancradul NU este o firma apropiata primarului Dragomir si nici presedintelui Consiliului Judetean. Este o firma care s-a gandit ca duminica oamenii sa mearga pe Calea Galati, asfaltata, dupa ce timp de trei ani de zile am stat cu ea asa. Ar trebui sa ne dorim ca in fiecare saptamana sa fie campanie electorala ca sa se intample ceva in municipiu. Este o sfidare! “ a declarat Danaila astazi, in cadrul unei conferinte de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>