Published On: mar, mai 14th, 2019

13 mai, zi de control in Braila ce a vizat actele de comert si ordinea publica. Sanctiuni aplicate si bunuri confiscate

La data de 13 mai, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au desfasurat actiuni pe raza municipiului.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au actionat pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activitatilor au fost legitimate 28 de persoane, oprite in trafic si controlate 7 autovehicule, fiind confiscate bunuri in valoare de 1.000 de lei.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 7 sanctiuni contraventionale, dintre care 2 pentru incalcarea prevederilor R.A.O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 la Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>