Published On: mar, apr. 9th, 2019

Vranceni prinsi transportand ilegal fier vechi la Romanu si Mircea Voda

La data de 08 aprilie, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila si Sectiei 4 Politie Rurala Braila i-au depistat pe doi barbati, in timp ce transportau fier vechi fara a avea documente de provenienta.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila l-au oprit in trafic, pe raza localitatii Romanu, pe un barbat, in varsta de 30 ani, din judetul Vrancea, in timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, cantitatea de 290 kg de fier vechi fara a avea documente de provenienta.

De asemenea, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Mircea Voda l-au oprit in trafic, pe un tanar, in varsta de 25 ani, din judetul Vrancea, in timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, cantitatea de 200 kg deseuri feroase fara a avea documente de provenienta.

Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii si predate, pe baza de proces-verbal, unei unitati de profil, cei doi barbati fiind sanctionati contraventional cu amenda, in valoare totala de 1.500 de lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>