Published On: lun, apr. 15th, 2019

VIDEO: Dragnea, baie de multime cumparata cu doar un plin la masina / “Scot sabia si ii iau gatul lui Iohannis, chiar daca intru la puscarie ii iau gatul”

Miting cu de toate. Saracie, admiratie dusa la extrem, romantism, discurs “patriotic”, toate asezonate cu  pupaturi si imbratisari “sincere”.

Un comunism mascat de o democratie deja fumata de multe generatii.

Circ si mediocritate la mitingul PSD de la Craiova. Aproximati 40000 oameni prezenti la Marea Adunare PSD-ista, Oltenia toata la picioarele lui Dragnea. De la tanar muncitor cu ziua in satul natal pana la batrani pensionari, toti au venit in centru Craiovei pentru a aduce laude partidului de la guvernare pentru reusitele si prosperitatea adusa tarii. Un moment ce ne duce cu gandul in timp, nu foarte departe, la frageda pruncie marcata de slavirea cultului personalitatii. Daca in vremurile de demult, oamenii mediocri slaveau cu voce tare si mai ales in vazul tuturor cultul lui Ceausescu dintr-o admiratie nascuta din teroare, acum totul se reduce la saracie si un colt de paine. Un plin de masina reprezinta miza viitorului nostru, lucru confirmat de un tanar prezent in Craiova, care nu prea stia de ce este acolo, insa stie pentru ce. Oamenii au venit pentru “PEDESEU”, sa il sustina pentru ca a facut multe pentru ei, atat de multe incat nici nu le pot enumera. Are si memoria limitele ei.

Un vechi proverb roman spune clar “da poporului paine si circ”. Imparatii romani au inteles ca pot sa tina in frau masele oferindu-le pe langa mijloace de subzistenta, “paine”, si “circ” adica distractie, sa-si castige astfel popularitate in randul acestora, si sa le abata atentia de la problemele grave ale imperiului si totodata sa-i obisnuiasca cu realitatile crude de zi cu zi : sange si moarte. Asa s-a ajuns la solutia construrii unui amfiteatru gigantic, numit Colosseumul, al carui initiator a fost imparatul Nero. In Romania, asa s-a ajuns la afundarea tarii in noroiul ignorantei si al nepasarii. Pensionari care in asteptarea maririi pensiilor cu 15%  amaneteaza viitorul nepotilor,cetateni care nu vad legilor guvernantilor speciale adoptate pe furis, oameni ignoranti, care sunt dusi de nas tocmai din cauza lipsei de educatie si de cultura. Daca elitele aleg sa paraseasca tara, acestia sunt cei ce vor vota pentru agonia Romaniei. Batrani impovarati de ani dar si de saracie, elogiaza partidul de la guvernare, asteptand cu mainele tremuran’de cativa lei in plus la pensie.

Dragnea face o baie de multime cumparata mult prea ieftin si rusinos. Urmeaza strangeri de mana cu “poporul”, pupaturi, fotografii si imbratisari calduroase ca de la un inalt demnitar cu dinti stricati la saracia fara dinti. A urmat un intreg elogiu dedicat agriculturii romanesti, cat de bune si de “necumparabile” sunt produsele made in Romania. Daca sunteti atat de patriot de ce nu ati ales sa a tratati la un spital de stat domnule presedinte? Ce, paturile noatre ce pot gazdui relaxat la nevoie si doi pacienti deodata nu sunt bune? Sunt pur romanesti…

Admiratia pentru mai marele conducator este dusa la extrem de o onorabila doamna, care il ameninta pe presedintele Romaniei din dragoste pentru Dragnea. “Scot sabia si ii iau gatul lui Iohannis, chiar daca intru la puscarie ii iau gatul.”

Si totul s-a incheiat apoteotic intr-o nota de romantism pur romanesc, cu un mare anunt: Cu voia prea-maritului Ionahhis, Dragnea va face nunta anul acesta!!!! Ce poate fi mai induiosator si mai emotionant?

Oare sa ne meritam soarta? Pana ne vom raspunde la aceasta intrebare ne alegem rochiile de gala pentru marele eveniment.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>