Published On: joi, apr. 4th, 2019

VIDEO: Circ si voie buna intr-un club din Braila / Cantaret primit cu ropote de aplauze si un prezervativ in fata

Scandal la Balul Primaverii organizat in Medody Club, din data de 29 martie. “Cu o floare nu se face primavara, dar daca vii la Balul Primaverii, cu siguranta primavara va fi in sufletul tau!” Dupa acest slogan s-a ghidat probabil si cunoscutul Abi Talent, cel ce a innebunit tara cu melodia Papuci Gucci. Acesta a venit sa faca spectacol si sa surprinda publicul cu talentul sau. Dar, SOC! Cel surprins a fost chiar el cand, in timpul reprezentatiei de pe scena a primit un prezervativ direct in fata. Gluma brailenilor nu a fost gustata de cantaretul “Rege pa Romania”, care intr-un acces de furie era sa il ia la bataie pe braileanul pus pe sotii. Acum morala ar fi una cu subinteles si are ca idee reproducerea! Poate ca unii dintre cei prezenti nu au fost prea incantati de prestatia tanarului Abi, si i-a facut ca si cadou un prezervativ, desfacut ce e drept.

”Abi Talent” a innebunit tara cu ”Papuci Gucci”, piesa care a facut senzatie pe Youtube. A ajuns, intr-un timp relativ scurt, cunoscut aproape peste tot! In plus, provine dintr-o familie instarita, iar banii nu i-au lipsit nicio clipă. I-au oferit confortul sprestanta la care multi tineri de varsta lui pot doar visa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>