Published On: lun, apr. 1st, 2019

Sportul Chiscani invins de Rapid, la Braila

Rapid este tot mai aproape de promovarea in Liga 2, dupa ce a castigat cu 2-1 la Braila, in fata celor de la Sportul Chiscani. Succesul echipei antrenate de Daniel Pancu s-a conturat greu, golul victoriei fiind marcat de Alex Iacob, in minutul 68. Celalalt gol al giulestenilor a a fost inscris de Marian Vlada, in minutul 12, iar Radu a egalat pentru gazde, in finalul primei reprize.

In urma acestui rezultat, Rapid s-a desprins in fruntea clasamentului din Seria 2 a ligii a treia. Rapidistii au 50 de puncte, cu 7 mai multe decat urmatoarea clasata, Unirea Slobozia. CS Afumati completeaza podiumul, cu 42 de puncte.

Meciul dintre Rapid Bucuresti si Sportul Chiscani, care s-a jucat pe Stadionul Municipal din Braila, a adus peste 350 de suporteri ai echipei bucurestene in orasul nostru. Galeria a fost asteptata in gara de catre jandarmii Gruparii Constanța, apoi condusa, pe jos, pana la stadion.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>