Published On: joi, apr. 11th, 2019

Semnal de alarma tras de Mihai Tudose : “Prin inchiderea minelor devenim dependenti energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!!”

Mihai Tudose (PRO Romania) trage un semnal de alarma in ceea ce priveste consecintele deciziei de ieri din cadrul sedintei de Guvern. Intr-o postare pe o retea de socializare, acesta prezinta faptul ca au fost luate hotarari ce au in vedere inchiderea a trei mine din Valea Jiului. Acest lucru implica importarea de curent electric din Ungaria.

“Opriti Guvernul PSDragnea/Dancila!!!!

Ieri in sedinta de guvern au fost adoptate doua hotarari care aloca peste 50 mil lei in vederea inchiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Inchidere!!! Si o sa ramana una singura care sa furnizeze carbune pentru centrala de la Paroseni. Atat.

Pe sutele de mii de afise si bannere cu care PSD a impanzit tara scrie: patrioti in Europa… intre timp au uitat sa fie patrioti in Romania… Inchid Valea Jiului si importam curent din Ungaria! Patriotism, nu-i asa? 200 mil de euro este costul retehnologizarii si eficientizarii Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cat alocatia bugetara pentru partide…. din care aflam cum e cu patriotismul prin intersectii, prin pomi si pe stalpi…

in timp ce devenim dependenti energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!!

Jos labele de pe Romania! Urgent!”, scrie Tudose pe Facebook.

 

Citeste si Avem sau nu fonduri pentru terminarea podului peste Dunare? Contradictie intre Cuc si Dancila

Comentarii

comentariu

About the Author