Published On: mie, apr. 17th, 2019

Razvratire in politica! Primari din Braila de la PSD si PNL sustin Pro Romania, si implicit pe Mihai Tudose

In cadrul unei conferinte de presa, Tudose face publica lista oficiala a primarilor din judet care il sustin la europarlamentare. Acesta afirma ca lista se va mari in curand.  Printre cei enumerati sunt primarul orasului Ianca, primarul orasului Faurei (PSD), primarul de la Movila Miresii (PSD), Silistea (PSD),  Galbenu (PSD), Jirlau (PSD), Surdila Gaiseanca (ALDE), primarul comunei Chiscani (PSD), dar si primarul comunei Bertesti (PNL) .

Dezvaluirile nu se opresc aici, Tudose anuntand demisia din PSD a consilierului judetean Petre Florin, pentru a se inscrie la PRO Romania.

Tudose afirma ca nici el, nici ceilalti colegi de la Pro Romania nu se vor mai intoarce la fostul lor partid, “fiindca PSD-ul, daca mai putea fi salvat, putea fi salvat acum un an, prin plecarea lui Dragnea. Intre timp, conducerea PSD de astazi – vorbesc la nivel national si, in mica parte, si la nivel local – este formata din Dragnea si mai multi de Dragnea mici. Dragnea si miniDragnea. (…) Au inceput sa fie supusi la presiuni membrii PSD care declara ca sustin candidatura mea si Pro Romania la Braila. Atat mai stiu; din pacate, atat mai stiu sa faca cei de la PSD Braila: sa ameninte. Din pacate pentru ei, efectul este exact invers; enerveaza pe toata lumea. Cei 8 primari sunt un prim “lot”; ei sunt mai multi, dar ii voi anunta pe masura ce vor face pasul oficial. Acestia au fost primii, mai curajosi” a declarat Mihai Tudose.

Comentarii

comentariu

About the Author