Published On: mar, apr. 23rd, 2019

Propunere INCENDIARA! ProRomania face apel la partide sa doneze spitalelor banii primiti pentru campania electorala. Sa vedem cine accepta!

PRO Romania lanseaza un apel catre partide sa doneze sectiilor de oncologie ale spitalelor banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta pentru campania electorala.

„PRO Romania lanseaza o propunere catre tot spectrul politic romanesc, izvorata din ideea de a face ceva concret in folosul cetateanului. In fiecare campanie electorala, fiecare partid cheltuie pe tot felul de afise si alte materiale de campanie, acestia sunt bani aruncati pentru ca nu cred ca cineva mai voteaza un partid in functie de aceste materiale. Atunci, noi venim si spunem ca acesti bani pe care partidele ii iau de la AEP nu ar trebui sa se duca pe aceste porcarii, ci sa se duca pe spitale”, a afirmat Banicioiu intr-o conferinta de presa.

Banicioiu a precizat ca PRO Romania va dona acesti bani si le sugereaza si celorlalte partide sa se alature acestui demers.

„Pro Romania face acest lucru, isi indeamna toate organizatiile, acolo unde sunt astfel de sectii vom duce noi la capat acest demers. Sunt invitati sa vina alaturi de noi si PSD, si PNL, si PMP, si USR, si celelalte partide”, a adaugat Banicioiu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>