Published On: vin, apr. 5th, 2019

Pronostic sumbru pentru PSD. Mihai Tudose: ”PSD si-a cam inchis rolul istoric. Pentru ei, 20% devine o tinta mare la alegeri”

Situatia politica actuala ii reaminteste lui Tudose de situatia PSD-ului cu PNTCD-ului din 1999-2000. “Cand PNTCD atunci, Conventia Democrata vorbea despre cam ce minuni o sa faca ei in urmatorul exercitiu guvernamental in conditiile in care si copiii pe strada injurau si radeau si n-au intrat nici in Parlament ulterior. Cam asa se intampla si acum. PSD si-a cam inchis rolul istoric” a declarat Mihai Tudose, fost premier al Romaniei.

Intrebat find daca ca PSD va reusi sa obtina cel putin 30% asa cum si-au propus ei la aceste alegeri, Tudose a raspuns “In niciun caz, in niciun caz, in niciun caz. N-au cum, nu exista asa ceva. Chiar nu cred ca in anul 2019 mai tine cu vrajeala, ca sa vorbesc mai pe romaneste. Partidul ala din ce in ce mai mic, din ce in ce mai putin. Din punctul lui de vedere nu conteaza partidul. Daca ramane el cu un partid de 5-7% acolo in Kiseleff, milioane de euro in cont de la alocatiile de stat, imunitate, daca a si scapat de dosare, el e multumit. Intre timp toata tara e in sant, nu-i pasa. Bine, daca o mai fi in tara pe vremea aia. O alege o tara cu clima mai calduroasa.  Ma indoiesc ca PSD va lua mai mult de 25%, mi-e ca si 20% devine o tinta mare. Inclusiv opulenta de afisaj si un slogan foarte inspirat, „Romania merita mai mult”.”

Sursa: digi24

 

Citeste si Antoneta Ionita, deputat PNL Braila: “Poporul roman, un popor condamnat la sclavie daca nu se stopeaza masacrul invatamantului romanesc”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>