Published On: mar, apr. 23rd, 2019

Primaria Chiscani pierde o finantare de 200.000 de lei din cauza unor consilieri care au votat impotriva unui proiect

Probleme la Chiscani. Primaria este nemultumita deoarece pierde o finantare de 200.000 de lei de la Consiliul Judetean, bani destinati unor lucrari de intretinere a unor strazi comunale. Totul din pricina a trei consilieri care au votat importiva acestui proiect. Nemultumirea se manifesta astfel:

“Astazi, 23.04.2019, a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Chiscani avand ca ordine de zi, conform PV atasat: “LUCRARI DE INTRETINERE STRAZI COMUNALE: SAT LACU SARAT, COMUNA CHISCANI, JUDETUL BRAILA” – ce cuprinde Str. Zarzarului si Str. Dudului, sedinta de la care au absentat nemotivat consilierii: IVAN IONEL si DINCA STEFAN. Din pacate, datorita domnilor consilieri: GORGAN COSTICA, RADU VASILICA si CRACIUN ION, care au votat impotriva acestui proiect, NU SE VA REALIZA, mai mult decat atat vom pierde finantarea de la CONSILIUL JUDETEAN in valoare de 200.000 lei care era destinata acestui proiect.
Va rugam, sta in puterea dumneavoastra dragi cetateni, sa trimiteti sa va reprezinte in cadrul Consiliului Local “oameni aproape de oameni si pentru oameni” care sa participe la sedinte si sa voteze proiectele pentru bunastarea dumneavoastra! Astazi, 23.04.2019, a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Chiscani avand ca ordine de zi, conform PV atasat: “LUCRARI DE INTRETINERE STRAZI COMUNALE: SAT LACU SARAT, COMUNA CHISCANI, JUDETUL BRAILA” – ce cuprinde Str. Zarzarului si Str. Dudului, sedinta de la care au absentat nemotivat consilierii: IVAN IONEL si DINCA STEFAN. Din pacate , datorita domnilor consilieri: GORGAN COSTICA, RADU VASILICA si CRACIUN ION, care au votat impotriva acestui proiect, NU SE VA REALIZA, mai mult decat atat vom pierde finantarea de la CONSILIUL JUDETEAN in valoare de 200.000 lei care era destinata acestui proiect.
Va rugam, sta in puterea dumneavoastra dragi cetateni, sa trimiteti sa va reprezinte in cadrul Consiliului Local “oameni aproape de oameni si pentru oameni” care sa participe la sedinte si sa voteze proiectele pentru bunastarea dumneavoastra!”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>