Published On: joi, apr. 18th, 2019

Pe malul Prutului au „inflorit” trei colete cu tigari de contrabanda

Politistii de frontiera ieseni au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni desfasurate in zona de competenta, aproximativ 44.000 de tigarete de contrabanda in valoare de peste 20.900 de lei.

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari – I.T.P.F Iasi au organizat o actiune specifica pe linia contrabandei cu tigari.

In timpul misiunii, pe directia localitatii de frontiera Bivolari, judetul Iasi, politistii de frontiera au observat un fascicul luminos dinspre frontiera catre interiorul teritoriului national, iar echipajul ajuns de indata in zona a descoperit abandonate, pe malul raului Prut, trei colete cu tigari invelite in folie neagra. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 44.000 de tigarete (2.200 pachete).

Tigarile, in valoare de 20.900 lei, au fost ridicate de politistii de frontiera, conform prevederilor Codului de Procedura Penala, in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, in vederea depistarii si identificarii tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>