Published On: joi, apr. 18th, 2019

O femeie singura de 59 de ani din Varsatura a picat prada unui violator

In ziua de 16 aprilie, politistii braileni l-au identificat si retinut pe un barbat de 40 de ani, din judetul Braila, la scurt timp dupa comiterea infractiunii de tentativa de viol.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila l-au retinut pe un barbat, in varsta de 40 de ani, din satul Zamfiresti, comuna Galbenu, banuit de comiterea infractiunii de tentativa de viol.

In fapt, in ziua de 15 aprilie, ora 14:00, politistii au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie, in varsta de 59 de ani, din localitatea Varsatura, cu privire la faptul ca, in seara de 14.04.2019, in jurul orei 21:15, un barbat necunoscut a patruns, fara drept, in locuinta sa, pe o usa laterala, neasigurata, si a incercat sa o violeze.

In urma cercetarilor efectuate, in cursul aceleiasi zile, barbatul au fost identificat si depistat de politisti, stabilindu-se faptul ca acesta lucreaza ca zilier la o persoana din satul Varsatura.

In data de 16.04.2019, barbatul a fost prezentat instantei, care a admis propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si tentativa de viol.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>