Published On: joi, apr. 11th, 2019

Munca este grea pentru unii! Braileni apti de munca prinsi cu mana intinsa la colt de strada

In perioada 02 – 09.04.2019, Politia Locala Braila a actionat pe raza Municipiului Braila, in conformitate cu competentele conferite de Legea nr.155/2010

In urma actiunilor desfasurate pe linia depistarii persoanelor care apeleaza la mila publicului si a celor care vagabondeaza pe raza municipiului Braila, au fost depistate 8 persoane. Dintre acestea au fost sanctionate contraventional 7 persoane cu amenzi in valoare de 900 lei. Celelalte persoane au fost indepartate din zona, fiind in evidenta Politiei Locale Braila.

Astfel ca M. G., in varsta de 34 ani, a fost sanctionat cu amenda in valoare de 300 lei, fiind depistat pe str.Comuna din Paris, la intersectie cu Sos.Rm.Sarat, apeland in mod repetat la mila trecatorilor, fiind vizibil apt de munca.

B.I., in varsta de 61 ani, din Braila, amendat cu 100 lei fiind depistat pe str.G-ral Eremia Grigorescu, la intersectie cu Bd.Dorobantilor, apeland in mod repetat la mila trecatorilor, fiind vizibil apt de munca.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>