Published On: mar, apr. 23rd, 2019

Locuinta noua pentru o familiei nevoiasa cu trei copii din judetul Braila

Ieri, 22 aprilie, la inceputul Saptamânii Mari, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, a fost savarsita slujba de sfintire a unei case ridicata pentru o familie cu posibilitati materiale reduse din parohia Bertestii de Jos, protopopiatul Insuratei, judetul Braila.

Intrucat trei copii impreuna cu bunica lor din localitatea braileana Bertestii de Jos, locuiau de mai multi ani intr-o casa foarte degradata si insalubra, preotul din acest sat, impresionat de situatia lor, a reusit sa mobilizeze in timp foarte scurt oameni inimosi care au venit in sprijinul acestei familii nevoiase prin constructia de la zero a unei case modulare cu toate cele necesare unui trai normal.

In aceasta actiune caritabila alaturi de preotul Aurel Coman au fost membrii Consiliului parohial, Asociatia „Ajutati semenii” din Braila, Primaria Bertestii de Jos si foarte multi voluntari braileni, care, in mai putin de patru luni, au construit aceasta casa, dotata cu doua dormitoare, bucatarie, baie si un hol, au racordat-o la utilitati si au mobila-o.

Costurile pentru constructia casei au fost de aproximativ 10.000 de euro.

Cu lacrimi in ochi si cu sentimente profunde de recunostinta, cei trei copiii si cea care singura ii creste cu dragoste si daruire – bunica lor, au multumit binefacatorilor lor prin care Milostivul Dumnezeu aduce raze de speranta si de lumina, chiar si acolo unde acestea nu se intrevad.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>