Published On: mar, apr. 2nd, 2019

Lista interlopilor “scapati” de inchisoare prin legea recursului compensatoriu se mareste / Adrian Cordoneanu a fost eliberat

Adrian Corduneanu a fost eliberat luni, din Penitenciarul Satu Mare, dupa ce a fost condamnat in toamna anului 2017, dupa o decizie a Tribunalului Cluj. Acesta a beneficiat de legea recursului compensatoriu, scapand de 207 zile de inchisoare.

Corduneanu era condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare pentru santaj. De la data primului mandat de arest preventiv, “Beleaua” a executat efectiv 1.095 zile inchisoare din totalul de 1.705 zile ce totalizeaza pedeapsa. La cele 1.095 zile, se adauga 207 zile considerate ca executate ca urmare a aplicarii prevederilor Legii privind recursul compensatoriu. El a fost eliberat pentru ca a indeplinit conditia de a ispasi fractia legala de doua treimi din pedeapsa.

Desi prima instanta stabilise o condamnare de 3 ani si 6 luni, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis ca pedeapsa era prea mica. Asa ca interlopul a primit ulterior 4 ani si 8 luni de inchisoare.

Judecatorii Curtii de Apel Iasi au pus atunci punct procesului in care interlopul Adrian, poreclit Beleaua, a fost judecat pentru santaj. Acesta a ajuns dupa gratii dupa ce impreuna cu prietenul sau, Ionel Bogdanici, a santajat un agent de vanzari.

 

Citeste si VIDEO: Copil din Braila “Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? PROXENET”

Comentarii

comentariu

About the Author

-