Published On: mie, apr. 10th, 2019

Gata, ba, Relule, te-ai scos! Nu mai injura jucatoarele. Pleaca dracului!

Share This
Tags

Peste cateva ore, Consiliul Judetean Braila va aproba, sper, sa plateasca salariile restante ale jucatoarelor HC Dunarea Braila. Este demersul meu, direct. Chiriac nu ar fi dat banii niciodata. Din ignoranta, nepricepre sau prostie. Eu l=am fortat sa isi respecte cuvantul!

Ce este absolut absurd este ca presedintele CJ se foloseste de initiativa mea ca sa bage in bugetul echipei “neste” – vorba lui de taran balbait – cheltuieli care nu isi au rostul. Profita de acest fapt ca sa acopere cheltuielile de “reprezentare” a fostului antrenor de fotbal feminin Relu Rosca, stigmatizat de toata lumea handbalului national pentru niste datorii neplatite.

Cine vede noul buget al Brailei pentru handbal  e cuprins de ameteala. Este aceeasi suma pe care echipa de pe primul loc de astazi o cheltuie o cheltuie, adica aproximativ 50 de miliarde de lei vechi!. Numai ca oltenii sunt pe primul loc, iar noua ne tremura nadragii la retrogradare.

Vedti vedea astazi cat de tamiti sunt cei care propun astfel de sume pentru o echipa pregatita sa se bata la baraj! De ce? Pentru ca un management profesionist a fost inlocuit de cu niste neica nimeni, niste tiriplici ai hanbalului politic brailean.

Stati pe faza! Veti vedea de ce au fost in stare politrucii care conduc astazi destinele handbalului brailean!

Comentarii

comentariu

About the Author