Published On: mie, apr. 17th, 2019

Dragoste terminata cu scandal si geam spart la masina in Cuza-Voda. Protagonisti, doi braileni tineri si nelinistiti

La data de 14 aprilie, politistii l-au identificat pe raza localitatii Cuza-Voda, pe un tanar care, in timp ce conducea autoturismul avand permisul suspendat, ar fi amenintat-o in trafic pe prietena sa si i-ar fi spart geamul vehiculului.

La data de 14 aprilie, la ora 21:36, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Bertestii de Jos au fost sesizati, prin apel 112, de catre un brailean cu privire la faptul ca fiica sa este amenintata in trafic, pe DJ 211A.

Pe raza localitatii Cuza-Voda, politistii au identificat doua autoturisme oprite pe partea dreapta a partii carosabile, unul dintre acestea avand geamul de la portiera stanga spart, si pe soferii acestora, doi tineri cu varste de 22 si 25 de ani.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca tanarul, in varsta de 25 de ani, ar fi urmarit-o cu masina pe soferita de 22 de ani, ce era insotita de mama sa, si i-ar fi cerut sa opreasca autoturismul pentru a discuta. Dupa ce au oprit vehiculele, acesta ar fi lovit geamul portierei cu pumnul si l-ar fi spart.

Politistii au constatat, in urma verificarilor efectuate, ca tanarul are si permisul de conducere suspendat.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis, amenintare si distrugere

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>