Published On: lun, apr. 22nd, 2019

Conducerea PSD isi alunga oamenii incet dar sigur. Deputatul Nicolae Georgescu pleaca la alt partid

Inca o mutare la nivel politic, din PSD la Pro Romania. De aceasta data este vorba despre deputatul Nicolae Georgescu.

“ Astazi, am decis sa ma alatur unei echipe pe care o cunosc si in care ma regasesc in ceea ce priveste respectarea principiilor social-democrate adevarate. Sunt dezamagit ca in judetul Arges am ajuns ca valorile de stanga sa fie reprezentate de un personaj precum Catalin Radulescu – “Mitraliera”.
Voi sustine lista PRO Romania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru ca am incredere ca oameni, precum comisarul european Corina Cretu vor sti sa se bata la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltarii judetului Arges”, scrie Nicolae Georgescu pe Facebook.

In prezent, PRO Romania are un numar de 22 de deputati in Camera Deputatilor.

Majoritatea in Camera Deputatilor este de 165 de voturi, iar Victor Ponta negociaza intens alte transferuri de la PSD, astfel incat Liviu Dragnea sa nu mai poata strange o majoritate nici macar cu voturile minoritatilor. Din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale, aproape jumatate voteaza de fiecare data cu PSD. Ceilalti sunt de partea Opozitiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>