Published On: mar, apr. 9th, 2019

Autoturism BMW de lux cautat in Anglia, descoperit de politia de frontiera romana

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca BMW 320D, cautat de autoritatile din Marea Britanie in vederea confiscarii.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii unei actiuni specifice pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, au identificat in trafic, pe raza municipiului Iasi, un autoturism marca BMW 320D, inmatriculat in Marea Britanie, condus de cetateanul roman O.T., in varsta de 46 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la provenienta masinii, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca autoturismul este semnalat ca fiind furat, figurand ca bun cautat pentru confiscare, alerta emisa de catre Marea Britanie, din data de 05 aprilie.

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat faptul ca a cumparat masina la sfarsitul anului trecut de la o persoana din judetul Bacau si nu avea cunostinta despre situatia juridica a mijlocului de transport.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 71.400 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi in vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>