Published On: lun, apr. 8th, 2019

Atac la PSD: “Credibilitatea actualului Guvern si inclusiv al ministrului transporturilor este aproape de zero”

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi, candidat pe locul 9 al listei liberalilor la Alegerile Europarlamentare, a venit, vineri, in vizita la Braila, pentru a lansa tema de campanie a partidului pe zona noastra, proiectul “Sustine constructia Spitalului Regional Braila – Galati!”

In cadrul conferintei de presa susutinuta, acesta a criticat actuala guvernare, sustinand ca PSD da dovada de eurocinism, vrand bani europeni dar fara reguli de cheltuit.

“Problema la PSD e ca nu putem vorbi de un euroscepticism cum vedem in Germania, cum vedem in Franta sau in alte tari, pentru ca acolo vorbim de niste concepte, de o filosofie, de un mod de gandire. La PSD e mai degraba un eurocinism: noi vrem bani europeni, dar vrem sa-i cheltuim fara reguli, cum vrem noi, la firme prietene, la primarii nostri, cu parandaraturi, fara niciun fel de control si fara sa raspundem in fata niciunei autoritati de control, nici europene, nici nationale. Noi vrem ca Romania sa aiba toate avantajele pe care le avem pentru ca suntem in UE, dar nu primim niciun fel de sfat, niciun fel de opinie a partenerilor nostri atunci cand modificam legi ale justitiei, atunci cand modificam legi care schimba institutiile din sistemul judiciar, atunci cand ne pregatim sa dam ordonante, cand ne pregatim sa dam amnistii si gratieri si toate aceste lucruri pe care PSD fie le-a facut, fie testeaza terenul si daca vad cea mai mica bresa in tara, la opozitie si la nivel european, la partenerii nostri, cu siguranta vor profita si vor incerca sa duca la bun sfarsit ceea ce isi propun. Nu sunt niciunde in Uniunea Europeana, risca sa fie exclusi din familia socialista. Nu sunt in stare sa rezolve nimic la Comisia Europeana, nici macar folosindu-se de doamna Comisar Cretu care este comisar pe un portofoliu foarte important. Credibilitatea actualului Guvern si inclusiv al ministrului transporturilor este aproape de zero. Cu atitudinea asta nu vor ajuta Romania, si vor pune in pericol sansele Romaniei de a aduce bani in tara.” A declarat Cristian Busoi.

 

 Citeste si De vorba cu Paula Toma, studenta care a reusit sa traseze un pod intre doua culturi, Romana si Chineza / “PODUL LIMBII CHINEZE”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>