Published On: vin, apr. 19th, 2019

Anunt

Share This
Tags

Constanda Viorel Adrian, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modificare la autorizatia nr. 102/2015 prin schimbare partiala de destinatie in alimentatie publica (sala evenimente) extindere si recompartimentare, construire anexa, construire scara de acces”, amplasament mun. Braila, str. Transilvaniei, nr. 7-9, jud. Brăila: proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Braila din mun. Brăila, B-dul Independenţei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, între orele 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro -secţiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

            Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecţia Mediului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author