Published On: vin, mart. 1st, 2019

Vinovati si cu tupeu! Prinsi cu masina plina de fier vechi fara documente au provocat un scandal monstru

 

In cursul zilei de ieri, politistii braileni l-au depistat pe un tanar in timp ce transporta deseuri feroase, fara a detine documente legale.

La data de 28.02.2019, ora 16:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat, pe Calea Calarasilor, pe un tanar, in varsta de 24 de ani, din judetul Ialomita, in timp ce transporta cu un vehicul cantitatea de 2.240 kg de deseuri feroase, fara a detine documente de provenienta.

In urma verificarilor efectuate, soferul a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 1.450 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, fiindu-i retinut permisul de conducere.

Acesta a fost, de asemenea, sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar marfa a fost confiscata si lasata in custodia unei societati de profil, pe baza de proces-verbal.

In momentul predarii deseurilor, pasagerii vehiculului in cauza, din judetul Ialomita, au provocat un scandal in incinta societatii, acestia fiiind sanctionati contraventional cu amenda, in valoare de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>