Published On: mar, mart. 19th, 2019

Un barbat de 45 de ani cautat in toata Europa a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca. Ce s-a descoperit la controlul vamal?

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca au depistat un cetatean roman pe numele caruia autoritatile romane au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.

In data de 18 martie 2019, in jurul orei 06.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice trecerii frontierei, cetateanul roman A.V. in varsta de 45 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani, ca pasager intr-un autoturism, inmatriculat in Romania.

Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei este emis de autoritatile romane un mandat european de arestare pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei barbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>